Αυθημερόν επιτυχημένες γνωριμίες γάμου από Αθήνα,  Επαρχία, Αμερική, Ευρώπη, Tο γραφείο Πάππας εγγυάται την άμεση εξυπηρέτησή σας, μέσα από χιλιάδες μέλη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με εχεμύθεια για άμεσα αποτελέσματα. Κος Πάππας Ομήρου 38 Κολωνάκι τηλ. κέντρο 210/3620147 fax 210/3636546 Kαθημερινά 9πμ-21μμ Σάββατο 9πμ-14 www.pappas.gr

Στην καρδιά της Αθήνας σε φιλικότατο περιβάλλον με σεβασμό στην προσωπικότητα και με απόλυτη εχεμύθεια, με  χρόνια πορείας στους επιτυχημένους γάμους σας περιμένουμε να επιλέξετε τον σύντροφο της  ζωή σας.

 Ευπορών Αθηναϊκών  Οικογενειών  και όχι μόνο.  Γονείς επιθυμούν το  καλύτερο για τα παιδιά τους τα οποία είναι προικισμένα με ήθος, λογική, μόρφωση, φινέτσα και είναι αποφασισμένοι για μία αξιόλογη γνωριμία γάμου σε Αθήνα- Νησιά- Περιφέρεια- Ευρώπη – Αμερική – Αυστραλία.

«ΠΑΠΠΑΣ» στην καρδιά της Αθήνας, εξασκούμε εδώ και πολλά χρόνια, ένα λειτούργημα. Ένα λειτούργημα, που βάζει τέλος στη μοναξιά, φέρνοντας κοντά σας το σωστό σύντροφο με απόλυτη εχεμύθεια και υπευθυνότητα. 

ΠΑΠΠΑΣ» εκλεκτές γνωριμίες γάμου. Το γραφείο μας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο των συνοικεσίων,με σοβαρότητα και εχεμύθεια.Άνθρωποι όλων των ηλικιών,σοβαροί και συγκροτημένοι,ανωτάτου πνευματικά και οικονομικά επιπέδου,αναζητούν και βρίσκουν κοντά μας το σύντροφο της ζωής τους